Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse tortilla's met spinazie en pancetta
PT20M
Italiaanse tortilla's met spinazie en pancetta
Een heerlijk italiaanse tortilla's met spinazie en pancetta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse tortilla's met spinazie en pancetta te bereiden
Verwarm de oven op 180°C.
Besprenkel de tortilla’s met enkele druppels tabasco en Worcestershire saus. Beleg elke tortilla met 2 plakjes pancetta, vijf blaadjes spinazie en 2 plakjes mozzarella. Breng op smaak met peper en zout. Rol op en prik vast met een houten prikkertje.
Bak 10 minuten in de oven en verwijder de stokjes (de krokante rol blijft mooi opgerold).
Besprenkel de tortilla’s met enkele druppels tabasco en Worcestershire saus. Beleg elke tortilla met 2 plakjes pancetta, vijf blaadjes spinazie en 2 plakjes mozzarella. Breng op smaak met peper en zout. Rol op en prik vast met een houten prikkertje.
Bak 10 minuten in de oven en verwijder de stokjes (de krokante rol blijft mooi opgerold).