Recept
« Terug naar recepten
Japanse wokschotel met zalm
PT30M
Japanse wokschotel met zalm
Een heerlijk japanse wokschotel met zalm recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Japan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Japanse wokschotel met zalm te bereiden
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en gember zachtjes tot ze gaan geuren.Voeg de blokjes zalm toe en bak ze in 3-5 min.rondom goudbruin en net gaar (schep ze voorzichtig om) en schep ze met een schuimspaan op een bord.Schep de groenten door de olie in de wok en roerbak dit 3 min.Voeg 2 el.water,de woknoedels en de saus die bij het pak japanse groenten zit en roerbak dit nog 2-3 min.Voeg peper en/of zout toe naar smaak.Verdeel de inhoud van de schotel over vier diepe borden en leg daarboven op de blokjes zalm.
Jacqueline026 zegt: