Recept
« Terug naar recepten
Jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham
PT20M
Jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham
Een heerlijk jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kaas.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Jonge geitenkaas met gedroogde vijg en rauwe ham te bereiden
Zet alle ingrediënten klaar. Snij de plakken ham in 3 of 4 delen. Vouw ze op in een 'driehoekje'. Leg onderin het eetbare bakje.
Spuit de geitenkaas op de ham in het bakje.
Snij de gedroogde vijgen in kleine parten en garneer hiermee het hapje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
apu zegt: