Als je het "Spaans" wilt houden, dan moet je de Spaanse kaas cabrales nemen.Maar of die te krijgen is?
Deze tapa is wel lekker met de geroosterde sneetjes, maar op toastjes smaakt die ook prima.
Recept
« Terug naar recepten
Kaas met cognac (Crema de cabrales al coñac)
PT10M
Kaas met cognac (Crema de cabrales al coñac)
Een heerlijk kaas met cognac (crema de cabrales al coñac) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
5 a 6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Tapas 1995
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas met cognac (Crema de cabrales al coñac) te bereiden
Oven op 175°C.
Snijd de sneetjes bijv. in driehoekjes. Leg ze op een bakblik en schuif die in de oven voor ± 5 à 8 minuten of tot het brood knapperig en goudbruin is. Laat ze afkoelen.
Prak de kaas met een vork en meng dan de cognac erdoor.
Besmeer de sneetjes hiermee en strooi de peterselie erover.
Snijd de sneetjes bijv. in driehoekjes. Leg ze op een bakblik en schuif die in de oven voor ± 5 à 8 minuten of tot het brood knapperig en goudbruin is. Laat ze afkoelen.
Prak de kaas met een vork en meng dan de cognac erdoor.
Besmeer de sneetjes hiermee en strooi de peterselie erover.