Recept
« Terug naar recepten
Kaas-uien broodjes
PT20M
Kaas-uien broodjes
Een heerlijk kaas-uien broodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas-uien broodjes te bereiden
-De uienringen zachtjes glazig bakken en goed laten uitlekken.
-De chiabattabroodjes doormidden snijden en het uithollen, het kruim kleinmaken en vermengen met de geraspte kaas.
-Kruidenboter in de broodjes smeren en de helft van de uien erin verdelen.
-Hier bovenop de helft van het kruim-kaasmensel verdelen.
-Weer besmeren met kruidenboter en uien erover.
-Als laatste de rest van het kruim-kaasmensel erover verdelen.
-Bestrooien met peper en eventueel overgebleven uien en geraspte kaas.
-In de voorverwarmde oven zetten van 220C voor ongeveer 15 minuutjes (tot de kaas gesmolten is).
-De chiabattabroodjes doormidden snijden en het uithollen, het kruim kleinmaken en vermengen met de geraspte kaas.
-Kruidenboter in de broodjes smeren en de helft van de uien erin verdelen.
-Hier bovenop de helft van het kruim-kaasmensel verdelen.
-Weer besmeren met kruidenboter en uien erover.
-Als laatste de rest van het kruim-kaasmensel erover verdelen.
-Bestrooien met peper en eventueel overgebleven uien en geraspte kaas.
-In de voorverwarmde oven zetten van 220C voor ongeveer 15 minuutjes (tot de kaas gesmolten is).
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Heerlijke broodjes om te serveren bij uiensoep etc. of gewoon als lekkere snack.