Recept
« Terug naar recepten
Kaashoorntjes
PT40M
Kaashoorntjes
Een heerlijk kaashoorntjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
luckyjo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaashoorntjes te bereiden
Leg de bladerdeeg op elkaar en rol het tot
2 mm. dikte uit in een lange lap.
Snijd hieruit lappen van 2 x 25 cm.
Bestrijk dit met eigeel en
wikkel ze om hoornvormpjes.
Bestrooi ze met een grof zeezout en komijn
en bak ze in 7 minuten af bij 180?C.
Haal de hoorntjes van de vormpjes af.
Roer de kaas luchtig en spuit de hoorntjes vol.
Garneer met een walnoot.
2 mm. dikte uit in een lange lap.
Snijd hieruit lappen van 2 x 25 cm.
Bestrijk dit met eigeel en
wikkel ze om hoornvormpjes.
Bestrooi ze met een grof zeezout en komijn
en bak ze in 7 minuten af bij 180?C.
Haal de hoorntjes van de vormpjes af.
Roer de kaas luchtig en spuit de hoorntjes vol.
Garneer met een walnoot.
Anna zegt:
Groetjes!