Recept
« Terug naar recepten
Kaasstengels
PT40M
Kaasstengels
Een heerlijk kaasstengels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasstengels te bereiden
Ontdooi 4 velletjes bladerdeeg en snij elk vel in vier rechthoeken. Bestrijk het bladerdeeg aan beide zijden met een gekluts ei. Strooi er geraspte kaas over. Maak er een twist in en leg ze op een bakplaat (met een bakmat erop). Als je alle bladerdeeg hebt gehad doe je de bakplaat in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 25 minuten. Eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
yvonnehijdra zegt:
hns zegt:
Leuk van die sprinkhanen op school, heb je nog andere bijzondere insekten gegeten?
Heb ook een recept Mopabi wurms op de site.
Die kaasstengels lijken me wel OK, bij welke temperatuur bak je ze af?
Hartelijke grten,
Hans en Bores de hond:):)
ineke zegt:
Dit recept vond ik ergens op het net.
Ansjovis fijn hakken verdelen over 1 plakje bladerdeeg er nog een plakje opdrukken tot het goed vast zit. In repen snijden en stengels draaien. Bestrijken met eigeel en ca. 10 a 15 min in de oven op 180 gr.
ook erg lekker.
Met maanzaad en sesamzaad ook erg lekker.
Ik kan zelf geen recepten meer op de site zetten omdat er steeds iets mis gaat met mijn account. Ik heb er inmiddels 2 en het lukt nog niet.
esmee zegt:
succes !!;)
marijuhh zegt: