Recept
« Terug naar recepten
Kaastaart met een coulis van rode vruchten
PT25M
Kaastaart met een coulis van rode vruchten
Een heerlijk kaastaart met een coulis van rode vruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fiftytoo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaastaart met een coulis van rode vruchten te bereiden
Maal de koekjes en meng ze met de gesmolten boter.
Verdeel dit mengsel over de bodem van een springvorm en strijk het glad.
Klop de verse kaas op tot hij mooi smeuïg wordt.
Voeg er de CANDEREL 100% Sucralose aan toe en meng.
Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water.
Verwarm de vetarme vloeibare room in een kookpot.
Neem de kookpot van het vuur en voeg er de uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe. Laat lauw worden.
Voeg daarna de verse kaas toe aan de room.
Giet deze bereiding in de springvorm en strijk glad.
Plaats de kaastaart minstens 4 uur in de koelkast.
Bereid intussen de coulis van rode vruchten:
Pureer de ontdooide rode vruchten in een blender.
Maak een siroop door de CANDEREL 100% Sucralose en 30 cl water te verwarmen tot u een siroop krijgt.
Voeg de siroop en het citroensap toe aan de rode vruchten.
Duw de coulis door een puntzeef zodat hij mooi glad wordt.
Serveer de kaastaart samen met de coulis van rode vruchten.