Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw apart geserveerd
PT20M
Kabeljauw apart geserveerd
Een heerlijk kabeljauw apart geserveerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw apart geserveerd te bereiden
Bak de kabeljauw gekruid met peper , dille en paprika poeder aan weerzijde gaar aan.
Wok de groenten aan in een beetje olijfolie evenzeer kruiden.
Aardappelen beetgaar koken en aanbakken in boter goed gekruid met paprika poeder.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af met ruccola en paprika poeder
Wok de groenten aan in een beetje olijfolie evenzeer kruiden.
Aardappelen beetgaar koken en aanbakken in boter goed gekruid met paprika poeder.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af met ruccola en paprika poeder
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
willy zegt: