Recept
« Terug naar recepten
Pangasiusfilet met een rood porto vijgensausje
PT20M
Pangasiusfilet met een rood porto vijgensausje
Een heerlijk pangasiusfilet met een rood porto vijgensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pangasiusfilet met een rood porto vijgensausje te bereiden
Snij de vis in stukken en kruiden met peper en paprika poeder .Bak deze aan samen met de gekruide scampi's in een beetje olijfolie.Wok de groenten aan en kruiden met peper en muskaatnoot . Kook de aardappelen en maak er puree van.
Voor de saus : ajuin en fijn gesneden lookteentjes samen met de grof gesneden basilicum opstoven in een beetje boter kruiden met een beetje peper voeg een scheut rode porto toe en de confituur, laat dit even inkoken.
Serveer op bord en werk af.
Voor de saus : ajuin en fijn gesneden lookteentjes samen met de grof gesneden basilicum opstoven in een beetje boter kruiden met een beetje peper voeg een scheut rode porto toe en de confituur, laat dit even inkoken.
Serveer op bord en werk af.