KookJij

Pangasiusfilet met een rood porto vijgensausje

Een heerlijk pangasiusfilet met een rood porto vijgensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pangasiusfilet met een rood porto vijgensausje te bereiden

Snij de vis in stukken en kruiden met peper en paprika poeder .Bak deze aan samen met de gekruide scampi's in een beetje olijfolie.Wok de groenten aan en kruiden met peper en muskaatnoot . Kook de aardappelen en maak er puree van.
Voor de saus : ajuin en fijn gesneden lookteentjes samen met de grof gesneden basilicum opstoven in een beetje boter kruiden met een beetje peper voeg een scheut rode porto toe en de confituur, laat dit even inkoken.
Serveer op bord en werk af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst