Recept
« Terug naar recepten
Lauwe boerenpate met een zacht vijgen-porto sausje
PT15M
Lauwe boerenpate met een zacht vijgen-porto sausje
Een heerlijk lauwe boerenpate met een zacht vijgen-porto sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauwe boerenpate met een zacht vijgen-porto sausje te bereiden
Bak de pate lichtjes aan weerszijde aan en kruid met gemalen peper.Voor de saus : ajuin en fijn gesneden lookteentjes samen met de grof gesneden basilicum opstoven in een beetje boter kruiden met een beetje peper voeg een scheut rode porto toe en de confituur, als laatste de room toevoegen laat dit even inkoken.
Presenteer op bord met groenten en aardappelen naar keuze en garneer af.
Presenteer op bord met groenten en aardappelen naar keuze en garneer af.