Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in een Halloween kleurtje
PT20M
Kabeljauw in een Halloween kleurtje
Een heerlijk kabeljauw in een halloween kleurtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in een Halloween kleurtje te bereiden
Kabeljauwhaasje kruiden.
Porei in ringen snijden.
Look fijn persen.
Ajuintjes in 4 snijden.
Vis beetgaar steamen.
Groenten beetgaar opwokken en kruiden als laatste de gezeefde tomaten toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord en serveer er zelfgemmakte frietjes bij.
De kruiden kunnen uiteraard vervangen worden door kruiden die men zelf verkiest.
Porei in ringen snijden.
Look fijn persen.
Ajuintjes in 4 snijden.
Vis beetgaar steamen.
Groenten beetgaar opwokken en kruiden als laatste de gezeefde tomaten toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord en serveer er zelfgemmakte frietjes bij.
De kruiden kunnen uiteraard vervangen worden door kruiden die men zelf verkiest.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.