KookJij

Dagschotel: spaghetti

Een heerlijk dagschotel: spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: spaghetti te bereiden

Paprika in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Het gehakt losroeren in een beetje boter, voeg de groenten en gehakte tomaten met basilicum toe en kruid goed naar smaak af.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Kook de pasta beetgaar.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Zeker Liske, alles puur natuur, vers van de pers.We hebben het voor iets gekregen van moeder natuur.Laat het je smaken :);):p
Liske

Liske zegt:
Mmmmm lekker, zelfgemaakt is tòch het lekkerste! Wortelen laat ik eruit, (mij te zoetig) maar een speer prei gaat er wel bij! Fijn receptje voor deze vrijdag de dertiende.;)