Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: spaghetti
PT45M
Dagschotel: spaghetti
Een heerlijk dagschotel: spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: spaghetti te bereiden
Paprika in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Het gehakt losroeren in een beetje boter, voeg de groenten en gehakte tomaten met basilicum toe en kruid goed naar smaak af.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Kook de pasta beetgaar.
Serveer alles zeer warm op bord.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Het gehakt losroeren in een beetje boter, voeg de groenten en gehakte tomaten met basilicum toe en kruid goed naar smaak af.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Kook de pasta beetgaar.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: