Klik op foto om te vergroten.
Natuurlijk kan je ook andere kruiden gebruiken.
Recept
« Terug naar recepten
Saus voor bij de pasta met kalfs-gehakt
PT45M
Saus voor bij de pasta met kalfs-gehakt
Een heerlijk saus voor bij de pasta met kalfs-gehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus voor bij de pasta met kalfs-gehakt te bereiden
Paprika in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Het gehakt losroeren in een beetje boter, voeg de groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm met pasta naar wens.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Het gehakt losroeren in een beetje boter, voeg de groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm met pasta naar wens.