KookJij

Kabeljauw met groente in zoetzure saus

Een heerlijk kabeljauw met groente in zoetzure saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: - personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met groente in zoetzure saus te bereiden

Maak de groenten schoon.
Snijd de ui in halve ringen, de wortel, prei en bleekselderij in plakjes.
Giet de ananas af, bewaar het sap.
Snijd de ananas in blokjes.
Hak de gember fijn.
Halveer de stukken vis en wentel ze door de maïzena.
Verhit de olie in een wok of hapjespan.
Bak de stukken vis mooi bruin. Leg ze op een bord.
Roerbak de groenten ± 4 minuten.
Voeg de tomatenstukjes met vocht, de ananas met vocht, gember en het bouillonpoeder toe.
Breng het geheel aan de kook.
Leg de stukken kabeljauw erin en laat het gerecht
nog ± 3 minuten zachtjes sudderen.
Voeg de ketjap en sambal naar smaak toe.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst