Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met paddenstoelen
PT25M
Kabeljauw met paddenstoelen
Een heerlijk kabeljauw met paddenstoelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met paddenstoelen te bereiden
Bestrooi de visfilet met zout en peper.Snijd de schoongemaakte bleekselderij in stukken van 8 centimeter.Kook de bleekselderij in 6 minuten beetgaar.verhit 20 gram boter en 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen snel knapperig en lichtbruin.bestrooi met een beetje zout.verhit in een tweede koekenpan in de resterende boter en olie de visfilets 3 minuten per kant.verdeel de uitgelekte bleekselderij over de borden.leg er een visfilet bovenop.Schep de plakjes paddenstoelen op de visfilets.Garneer het gerecht met halve tomaatjes.