KookJij

Kabeljauwsteak gepaneerd op een frisse salade

Een heerlijk kabeljauwsteak gepaneerd op een frisse salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwsteak gepaneerd op een frisse salade te bereiden

Bak de kabeljauwsteaks in boter krokant aan.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Komkommers in fijne reepjes snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Meng de groenten met de dressing, hard gekookt eike en kaas, neem een uitsteekvorm vul met de groentenmengeling en duw goed aan.
Leg de rucola op bord serveer de uitsteekvorm met groenten in het midden en verwijder de vorm voorzichtig.
Leg de kabeljauwsteak er bovenop en garneer af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst