Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwsteak gepaneerd op een frisse salade
PT10M
Kabeljauwsteak gepaneerd op een frisse salade
Een heerlijk kabeljauwsteak gepaneerd op een frisse salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwsteak gepaneerd op een frisse salade te bereiden
Bak de kabeljauwsteaks in boter krokant aan.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Komkommers in fijne reepjes snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Meng de groenten met de dressing, hard gekookt eike en kaas, neem een uitsteekvorm vul met de groentenmengeling en duw goed aan.
Leg de rucola op bord serveer de uitsteekvorm met groenten in het midden en verwijder de vorm voorzichtig.
Leg de kabeljauwsteak er bovenop en garneer af.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Komkommers in fijne reepjes snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Meng de groenten met de dressing, hard gekookt eike en kaas, neem een uitsteekvorm vul met de groentenmengeling en duw goed aan.
Leg de rucola op bord serveer de uitsteekvorm met groenten in het midden en verwijder de vorm voorzichtig.
Leg de kabeljauwsteak er bovenop en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.