Recept
« Terug naar recepten
Kalfslapreepjes met serranoham
PT25M
Kalfslapreepjes met serranoham
Een heerlijk kalfslapreepjes met serranoham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfslapreepjes met serranoham te bereiden
Snij de serranoham en de kalfslapjes in repen. Verwarm de margarine in een koekenpan. Bestrooi de repen kalfslapjes met peper en zout en bak ze om en om bruin in de margarine. Blus de pan af met de witte wijn. Voeg Boursin Cuisine en de serranoham toe en roer het geheel door. Sluit de pan af met een deksel en laat het geheel 15 minuten stoven. Serveer met gekookte sperziebonen en stokbrood.