Recept
« Terug naar recepten
Kalfsmedaillon met blauwe kaas
PT30M
Kalfsmedaillon met blauwe kaas
Lekker gerecht met contrasterende smaken, de sterke smaak van blauwe kaas met de milde roomsaus maken de kalfsmedaillon helemaal op smaak.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsmedaillon met blauwe kaas te bereiden
1. Kruid de kalfsmedallions met peper en bak ze op een hoog vuur aan weerszijden bruin in wat boter. Draai het vuur laag en bak ze tot ze rosé zijn. Hou ze warm.
2. Smelt wat boter in een pan en doe er de doperwtjes bij. Stoof ze tot alle kookvocht verdwenen is.
3. Giet de room bij de erwten en brookel de kaas erbij. Verhit tot de kaas gesmolten is, voeg eventueel nog wat peper toe en giet de saus direct over het vlees. Serveer met tagliatelle.
2. Smelt wat boter in een pan en doe er de doperwtjes bij. Stoof ze tot alle kookvocht verdwenen is.
3. Giet de room bij de erwten en brookel de kaas erbij. Verhit tot de kaas gesmolten is, voeg eventueel nog wat peper toe en giet de saus direct over het vlees. Serveer met tagliatelle.