Recept
« Terug naar recepten
kalfsrolletjes met tomatensaus
PT40M
kalfsrolletjes met tomatensaus
Kalfsvlees met tomatensaus, een heel erg lekkere combinatie.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe kalfsrolletjes met tomatensaus te bereiden
- Leg op ieder kalfslapje een plak ham, daarop de mozzarella en daarop de blaadjes salie.
- Rol de lapjes voorzichtig op en steek ze vast met een prikkertje.
- Braad de rolletjes in de boter aan alle kanten bruin.
- Schep ze uit de pan en leg ze in een ovenschaal.
- Zet het schaaltje in de voorverwarmde oven op 160 graden, ongeveer 10 minuutjes.
- Bak de ui en knoflook zachtjes in de braadpan en blus af met wat witte wijn.
- Voeg de tomatenpassata toe en laat even inkoken.
- Doe er dan de room bij en breng verder op smaak met peper en zout.
- Haal het schaaltje met de kalfsrolletjes uit de oven, giet er de tomatensaus over en serveer meteen.
wim zegt:
Ingene de Bruin zou zeggen Toppie.:):p