Recept
« Terug naar recepten
Kalfssaucijzen in bladerdeeg
PT30M
Kalfssaucijzen in bladerdeeg
Een heerlijk kalfssaucijzen in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kalfsvlees recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfssaucijzen in bladerdeeg te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijdt 2 hardgekookte eieren in blokjes. Haal het saucijzendeeg uit het vel en doe het in een kom. Meng door het deeg de lenteuitjes en de blokjes ei. Voeg naar smaak peper toe. Leg op ieder plakje bladerdeeg het saucijzenmengsel en vouw het bladerdeeg in een driehoek. Druk de randjes goed aan en bestrijk met een losgeklopt ei. Leg de driehoekjes op een bakplaat en plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de driehoekjes bruin en gaar van binnen.
Lekker met frietjes en een tomatensalade.
Lekker met frietjes en een tomatensalade.