Recept
« Terug naar recepten
Kalfsvlees met paprikasaus
PT20M
Kalfsvlees met paprikasaus
Eens iets anders dan steak of varkensvlees
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsvlees met paprikasaus te bereiden
Verhit de boter en bak het vlees snel bruin langs beide zijden, haal uit de pan. Verminder het vuur en voeg de paprikablokjes toe, overgiet met de room en roer de tomatenpuree erdoor. Kruid met peper en paprikapoeder, leg het vlees erboven op. Laat het geheel onder deksel 10 minuten zacht sudderen. Dien op met witte rijst.