KookJij

Kalfsvlees met paprikasaus

Eens iets anders dan steak of varkensvlees
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsvlees met paprikasaus te bereiden

Verhit de boter en bak het vlees snel bruin langs beide zijden, haal uit de pan. Verminder het vuur en voeg de paprikablokjes toe, overgiet met de room en roer de tomatenpuree erdoor. Kruid met peper en paprikapoeder, leg het vlees erboven op. Laat het geheel onder deksel 10 minuten zacht sudderen. Dien op met witte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst