Recept
« Terug naar recepten
Kalfsvlees met pasta en spinazie
PT45M
Kalfsvlees met pasta en spinazie
Een heerlijk kalfsvlees met pasta en spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsvlees met pasta en spinazie te bereiden
Verhit de boter op hoog vuur in een grote koekepan.Bak de reepjes vlees 2 min.rondom aan.Bestrooi met wat peper en zout en schep het vlees uit de pan Houd het warm in de oven(100C).Doe de oesterzwammen,paprika en de bosuitjes inde pan,strooi er de munt en wat peper en zout over en laat het nog 3 min. op hoog vuur bakken.Voeg zonodig war boter toe.Schep het mengsel uit de pan en houd het bij vlees in de oven warm.Blus de pan af met het bouillon en breng het aan de kook.Roer het maïszetmeel aan het koude water en giet het in de pan en laat de saus 1 min.op middelhoog vuur binden.Roer het vlees en het paddestoelenmengsel door de saus.Laat het een paar min.stoven en schep het over de warme pasta.Serveer meteen.
veronique zegt: