KookJij

Kalkoensnitzel met gorgonzolasaus

Een heerlijk kalkoensnitzel met gorgonzolasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoensnitzel met gorgonzolasaus te bereiden

De kalkoensnitzels inwrijven met peper en zout.In een koekepan de boter verhitten.De kalkoensnitzels in ca.10 min.bruin bakken,af en toe omdraaien,Intussen een platte schaal voorverwarmen.De ui pellen en snipperen.De champignons schoonmaken en in plakjes snijden.De kalkoensnitzels op de warme schaal leggen en in de oven op de laagste stand warm houden.In hetzelfde bakvet de ui en champignons ca.3 min.bakken.De koffieroom,tijm en gorgonzola erdoor roeren.De saus 2 min.zachtjes laten koken en en al roerendende de gorgonzola laten smelten.Op smaak brengen met peper en zout.De saus over de kalkoensnitzels schenken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst