Recept
« Terug naar recepten
Kalkoensnitzel met gorgonzolasaus
PT20M
Kalkoensnitzel met gorgonzolasaus
Een heerlijk kalkoensnitzel met gorgonzolasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoensnitzel met gorgonzolasaus te bereiden
De kalkoensnitzels inwrijven met peper en zout.In een koekepan de boter verhitten.De kalkoensnitzels in ca.10 min.bruin bakken,af en toe omdraaien,Intussen een platte schaal voorverwarmen.De ui pellen en snipperen.De champignons schoonmaken en in plakjes snijden.De kalkoensnitzels op de warme schaal leggen en in de oven op de laagste stand warm houden.In hetzelfde bakvet de ui en champignons ca.3 min.bakken.De koffieroom,tijm en gorgonzola erdoor roeren.De saus 2 min.zachtjes laten koken en en al roerendende de gorgonzola laten smelten.Op smaak brengen met peper en zout.De saus over de kalkoensnitzels schenken.