Recept
« Terug naar recepten
Kaneel-chilisiroop
PT45M
Kaneel-chilisiroop
Een heerlijk kaneel-chilisiroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kaneel-chilisiroop te bereiden
Smelt de suiker in een pan met dikke bodem tot deze lichtbruin kleurt. Schenk er 400 ml water bij en voeg het kaneelstokje en de chilipeper toe. Laat het mengsel inkoken tot een lichte siroop.
Vis het kaneelstokje en de chilipeper uit de siroop. Schenk de warme siroop in een schoon, goed afsluitbaar (weck) flesje. Laat de siroop verder afkoelen en bewaar op een koele donkere plek, buiten de koelkast.
Vis het kaneelstokje en de chilipeper uit de siroop. Schenk de warme siroop in een schoon, goed afsluitbaar (weck) flesje. Laat de siroop verder afkoelen en bewaar op een koele donkere plek, buiten de koelkast.