Recept
« Terug naar recepten
Kaneelcake (zonder ei)
PT85M
Kaneelcake (zonder ei)
Een heerlijk kaneelcake (zonder ei) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
85 min
Personen:
16 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
- > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaneelcake (zonder ei) te bereiden
De karnemelk, basterdsuiker en kaneel door elkaar roeren. Hier het zelfrijzende bakmeel toevoegen (door een zeef). Alles door elkaar werken tot een mooie massa. Niet met de mixer doen maar gewoon met een lepel.
In de oven gedurende 75 minuten.
In de oven gedurende 75 minuten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Muriëlle zegt:
kan de karnemelk ook worden vervangen door gewone melk of is de zurige smaak niet meer te proeven in de cake? Weet nl. niet zeker of de kinderen dit dan lusten. Bedankt!:p
Jenny zegt:
;)
bametz-saffrie zegt:
Onze kleinkinderen kunnen niet tegen eiwitten en dit ga ik meteen maken.Succes met het uitprobereb voor een luchtiger cake.:D
Tania zegt: