Recept
« Terug naar recepten
Karbo - Kip uit Ahornstroop Marinade
PT90M
Karbo - Kip uit Ahornstroop Marinade
Een heerlijk karbo - kip uit ahornstroop marinade recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Canada
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Naar Nigella Lawson
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Karbo - Kip uit Ahornstroop Marinade te bereiden
1).Doe de karbonaadjes en de kippendijen in de freezerzak.
2).Roer alle andere ingrediënten door elkaar en giet dat mengsel in de dieprieszak bij het vlees.
3).Bind de zak zodanig dicht dat alle vleesdelen constant bedekt zijn met de marinade.
4).Houd het geheel 24 - 48 uur in de koelkast.
5).Stort daarna de inhoud van de zak op het ovenblik, verspreid het vlees een beetje (kippevel naar boven gekeerd) en schuif het blik in het midden van de oven en laat dat 75 minuten roosteren.
Zonodig zo nu en dan bedruipen.
2).Roer alle andere ingrediënten door elkaar en giet dat mengsel in de dieprieszak bij het vlees.
3).Bind de zak zodanig dicht dat alle vleesdelen constant bedekt zijn met de marinade.
4).Houd het geheel 24 - 48 uur in de koelkast.
5).Stort daarna de inhoud van de zak op het ovenblik, verspreid het vlees een beetje (kippevel naar boven gekeerd) en schuif het blik in het midden van de oven en laat dat 75 minuten roosteren.
Zonodig zo nu en dan bedruipen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Haal het vlees uit de oven en laat even 5 - 10 minuten rusten, alvorens het direct op te dienen.