Recept
« Terug naar recepten
Karbonade met krabsalade, een gekookt eitje en dra
PT25M
Karbonade met krabsalade, een gekookt eitje en dra
Een heerlijk karbonade met krabsalade, een gekookt eitje en dra recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Karbonade met krabsalade, een gekookt eitje en dra te bereiden
Breng de karbonades op smaak met zout en peper, haal ze door de bloem en bak ze in een mengsel van olie en boter op halfhoog vuur. Kook de eieren zo dat de dooiers nog zacht zijn. Meng de krab met de crème fraîche, mayonaise, erwtjes en het limoensap en breng op smaak met zout en peper. Pureer de dragon, knoflook, olijfolie en een snufje zout met de staafmixer glad.
Leg een karbonade op een bord. Verdeel er wat krabsalade over, leg er een doorgesneden eitje op en druppel de dragonolie om het geheel. Lekker met gebakken aardappeltjes.
Leg een karbonade op een bord. Verdeel er wat krabsalade over, leg er een doorgesneden eitje op en druppel de dragonolie om het geheel. Lekker met gebakken aardappeltjes.