Recept
« Terug naar recepten
Katenspekbroodjes
PT30M
Katenspekbroodjes
Een heerlijk katenspekbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
24 stuks personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
martha
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Katenspekbroodjes te bereiden
Zet de oven aan op 200gr.
Vermeng het gehakt met de shoarmakruiden.
Snijd de afbakbroodjes in de lengte doormidden.
Besmeer de broodjes met het gehakt, is het handigst met een lepel.
Snijd het katenspek door, en leg op elk broodje een plakje.
Bestrooi het geheel met de geraspte kaas,
plaats 10 a 15 min in de oven.
Vermeng het gehakt met de shoarmakruiden.
Snijd de afbakbroodjes in de lengte doormidden.
Besmeer de broodjes met het gehakt, is het handigst met een lepel.
Snijd het katenspek door, en leg op elk broodje een plakje.
Bestrooi het geheel met de geraspte kaas,
plaats 10 a 15 min in de oven.
Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)
lekker op feestjes of als maaltijd bij een lekker soepje.