Recept
« Terug naar recepten
Kerrie soep anders
PT30M
Kerrie soep anders
Een heerlijk kerrie soep anders recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dolf Schipper
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kerrie soep anders te bereiden
Breng het water met de bouillonblokjes langzaam aan de kook.
Breng water voor de eieren aan de kook. ( 7 min. )
Kook de rijst in de bouillon in 10 min. gaar. ( af en toe even roeren )
Snipper de ui en de sjalotjes klein.
Bakken met de kerrie en hot curry.
Beetje bij beetje de bloem toevoegen.
Maak van dit mengsel een lichtbruine gebonden massa.
Kleine scheutjes bouillon toevoegen, roer telkens de massa glad.
Laat de soep 5 minuten door koken.
Pel ondertussen de eieren en snij deze in kleine blokjes.
Van het vuur af de eieren door de soep roeren.
Eventueel op smaak afmaken met wat peper en zout.
a
Breng water voor de eieren aan de kook. ( 7 min. )
Kook de rijst in de bouillon in 10 min. gaar. ( af en toe even roeren )
Snipper de ui en de sjalotjes klein.
Bakken met de kerrie en hot curry.
Beetje bij beetje de bloem toevoegen.
Maak van dit mengsel een lichtbruine gebonden massa.
Kleine scheutjes bouillon toevoegen, roer telkens de massa glad.
Laat de soep 5 minuten door koken.
Pel ondertussen de eieren en snij deze in kleine blokjes.
Van het vuur af de eieren door de soep roeren.
Eventueel op smaak afmaken met wat peper en zout.
a