Recept
« Terug naar recepten
kersen jubile
PT15M
kersen jubile
Een heerlijk kersen jubile recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe kersen jubile te bereiden
Laat de kersen uitlekken. Voeg bij het sap de wijn, kaneel en de bessengelei en breng dit aan de kook . Bind licht met maizena. Leg de kersen in een flambeerpan, giet de warme saus er overheen, verwarm nog even en flambeer met kirsch. Leg op een bord 2 bolletjes vanilleijs en schenk de kersen met saus er overheen.