KookJij

Kersen karnemelkijs

Een heerlijk kersen karnemelkijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: landleven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kersen karnemelkijs te bereiden

Kluts de eieren met het perensap en de vanillesuiker. Giet de karnemelk in een kom en klop er het eimengsel door. Was de kersen en ontpit ze. Houd er een paar achter voor de garnering en maak van de rest met een keukenmachine of in een roerzeef puree. Klop de kersenpuree door het karnemelkmengsel en doe het geheel in een schaal en zet deze 2 à 3 uur in de vriezer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst