Recept
« Terug naar recepten
Kersenjam met rozenbottelthee
PT60M
Kersenjam met rozenbottelthee
Een heerlijk kersenjam met rozenbottelthee recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 à 6 potjes personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kersenjam met rozenbottelthee te bereiden
Snij de vanillestokjes overlangs open en schraap er het merg uit. Doe de kersen samen met de vanille, de rozenbottelthee, de suiker en het citroensap in een hoge kookpan. Breng aan de kook en laat onder voortdurend roeren ten minste drie minuten doorkoken.
Schenk de confituurpotjes vol tot aan de rand, schroef er meteen het deksel op en keer ze om. Na een vijftal minuten kunt u ze dan weer gewoon rechtop zetten.
Schenk de confituurpotjes vol tot aan de rand, schroef er meteen het deksel op en keer ze om. Na een vijftal minuten kunt u ze dan weer gewoon rechtop zetten.