Recept
« Terug naar recepten
Kersenschelp met chocoladeroom
PT20M
Kersenschelp met chocoladeroom
Een heerlijk kersenschelp met chocoladeroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kersenschelp met chocoladeroom te bereiden
Verbrokkel de chocolade boven de room en laat de chocolade op een klein vuur al roerend smelten.
Laat de chocoladeroom koud worden. Ontpit de kersen. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin.
Klop de koude chocoladeroom lobbig. Schep de chocoladeroom in de bladerdeegschelpen en verdeel de kersen hierover. Bestrooi de schelpen met de geschaafde amandelen.
Laat de chocoladeroom koud worden. Ontpit de kersen. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin.
Klop de koude chocoladeroom lobbig. Schep de chocoladeroom in de bladerdeegschelpen en verdeel de kersen hierover. Bestrooi de schelpen met de geschaafde amandelen.