Recept
« Terug naar recepten
Kip in meestersaus
PT2M
Kip in meestersaus
Een heerlijk kip in meestersaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
2 min
Personen:
4/6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Orieentaalse gerechten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip in meestersaus te bereiden
Alle ingredienten behalve de kip aan de kook brengen en 15 min. laten koken.
De gewassen kip in de pan met de rug naar boven en 20 min. laten pocheren, dan omdraaien en dan nog 15 min. pocheren.
Doe de kip in de oven of aan de spit en beetje zout en olie erover sprenkelen.
15 a 20 min. grillen / afbakken tot mooie bruine knapperige korst.
De saus zeven en invriezen voor de volgende keer, dan event. nog wat kruiden toevoegen.
De gewassen kip in de pan met de rug naar boven en 20 min. laten pocheren, dan omdraaien en dan nog 15 min. pocheren.
Doe de kip in de oven of aan de spit en beetje zout en olie erover sprenkelen.
15 a 20 min. grillen / afbakken tot mooie bruine knapperige korst.
De saus zeven en invriezen voor de volgende keer, dan event. nog wat kruiden toevoegen.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Altijd op zoek geweest naar dit recept, die smaak !!!!!!!
carmen zegt:
maak het maar eens echt zalig, groetjes.