KookJij

Kip in 't pannetje

Een heerlijk kip in 't pannetje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Een lieve tante
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip in 't pannetje te bereiden

Kip in dobbelsteentjes snijden, even koken en fruiten in olie.
Maantjes frituren.
Groenten warmen.
Nasikruiden erbij
Alles in een pannetje, "omscheppen" , klaar.
Gebakken uitjes en evt. mayo erbij.



Mijn kookverhaal (Lenhard Bakker)

Lekker met een bordeautje erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

horridoheinz

horridoheinz zegt:
Witte wijn, rosé of een lichte rode ( beaujolais) ;) of anders "coq au vin"...
wilma35

wilma35 zegt:
Vooral dat bordeautje doet het hem hihi, verder lijkt me het een heerlijk, en makkelijk recept, waarmee je naar eigen idee, eindeloos kan variéren.