Recept
« Terug naar recepten
Kip-kerrie maaltijd salade
PT20M
Kip-kerrie maaltijd salade
Een heerlijk kip-kerrie maaltijd salade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kip-kerrie maaltijd salade te bereiden
Maak marinade van olie, knoflook en 1 el kerriepoeder. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de kipfilet in reepjes en laat deze minimaal een kwartier in de marinade staan. Kook de sperziebonen in 6 minuten beetgaar. Verhit in een wok 1 el olie en bak daarin de kipfilet al omscheppend gaar.
Doe de veldsla in de schaal en maak van yoghurt, mayonaise, kerrie, en bieslook een dressing. Doe de helft van deze dressing door de veldsla en roer dit samen met de ananasblokjes.
Verdeel de veldsla over vier borden en leg daarop de sperziebonen en de kipfilet. Garneer de salades met de grove brokken ei. Schenk de rest van de dressing over de salades. Dien het gerecht op met een stukje baguettes.
Doe de veldsla in de schaal en maak van yoghurt, mayonaise, kerrie, en bieslook een dressing. Doe de helft van deze dressing door de veldsla en roer dit samen met de ananasblokjes.
Verdeel de veldsla over vier borden en leg daarop de sperziebonen en de kipfilet. Garneer de salades met de grove brokken ei. Schenk de rest van de dressing over de salades. Dien het gerecht op met een stukje baguettes.
eagleye zegt: