Als borrelhapje op en toastje voldoende voor 4 personen. Op een broodje voor 4.
Recept
« Terug naar recepten
( H) eerlijke ei, gerookte kip aardappelsalade
PT20M
( H) eerlijke ei, gerookte kip aardappelsalade
Deze salade is heerlijk en voedzaam als hoofdgerecht op een lekker
broodje met een zelf gemaakt soepje vooraf. Of gebuik deze salade op
toastjes bij de borrel.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe ( H) eerlijke ei, gerookte kip aardappelsalade te bereiden
- Kook de aardappels gaar in water waaraan het halve bouillonblokje is toegevoegd.
- Kook ook de 4 eieren in 10 minuten hard. Laat ze schrikken in koud water en pel ze.
- Snij ze in kleine stukjes Prak de aardappelen met een beetje melk tot een puree.
- Meng de puree met ei en de kipblokjes . Meng er 3 volle eetlepels goede mayonaise door.
- Meng er de klein geknipte bieslook doorheen en proef. Kruid af met wat peper.
- Bestrooi de salade lichtjes met paprikapoeder. Heerlijk op een broodje bij de lunch of op toast bij de borrel. Ook een mooi gerecht bij een buffet.