Recept
« Terug naar recepten
Kip met blauwe kaassaus
PT40M
Kip met blauwe kaassaus
Een heerlijk kip met blauwe kaassaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met blauwe kaassaus te bereiden
Bereiding: 1. Pocheer de kippenbouten en de vleugeltjes gaar in de kippenbouillon.
2. Verwarm de witte saus en laat daarin de blauwschimmelkaas smelten. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
3. Schep het gevogelte uit de bouillon en schik het op een verwarmde serveerschotel. Overgiet met de blauwe kaassaus.
2. Verwarm de witte saus en laat daarin de blauwschimmelkaas smelten. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
3. Schep het gevogelte uit de bouillon en schik het op een verwarmde serveerschotel. Overgiet met de blauwe kaassaus.