Recept
« Terug naar receptenBereiding
Hoe Kip met parmaham te bereiden
1. Maak een inkeping over de lengte van elke kipfilet.
2. Roer met een houten lepel in de kaas om hem zachter te maken. Schep de kaas in de holten van de kipfilets.
3. Wikkel 2 plakken parmaham om elke filet en zet ze vast met een stukje touw.
4. Schenk de wijn en de kippenbouillon in een grote koekenpan en breng het mengsel aan de kook. Voeg de suiker vlak voor het kookpunt toe en roer totdat die is opgelost.
5. Leg de kipfilets in de pan en laat ze 12-15 minuten sudderen totdat ze gaar zijn. Het sap dat uit het dikste stuk vlees komt als u erin prikt moet helder zijn.
6. Haal de stukken kip uit de pan, leg ze opzij en houd ze warm.
7. Verwarm de saus totdat hij ingekoot en ingedikt is. Haal het kouw van de kip en snijd hem in stukjes. Verdeel de saus over de kip en dien hem op.
2. Roer met een houten lepel in de kaas om hem zachter te maken. Schep de kaas in de holten van de kipfilets.
3. Wikkel 2 plakken parmaham om elke filet en zet ze vast met een stukje touw.
4. Schenk de wijn en de kippenbouillon in een grote koekenpan en breng het mengsel aan de kook. Voeg de suiker vlak voor het kookpunt toe en roer totdat die is opgelost.
5. Leg de kipfilets in de pan en laat ze 12-15 minuten sudderen totdat ze gaar zijn. Het sap dat uit het dikste stuk vlees komt als u erin prikt moet helder zijn.
6. Haal de stukken kip uit de pan, leg ze opzij en houd ze warm.
7. Verwarm de saus totdat hij ingekoot en ingedikt is. Haal het kouw van de kip en snijd hem in stukjes. Verdeel de saus over de kip en dien hem op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
annelies zegt:
franeke zegt:
;)franeke