Recept
« Terug naar recepten
Kipdrumsticks en koriandermayo
PT70M
Kipdrumsticks en koriandermayo
Een heerlijk kipdrumsticks en koriandermayo recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
275 kCal energie
14 Gram eiwit
22 Gram vet
5 Gram koolhydraten
14 Gram eiwit
22 Gram vet
5 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipdrumsticks en koriandermayo te bereiden
Snijd de kipdrumsticks rondom in.
Meng de mosterd, chilisaus, honing en het limoensap.
Bestrijk hiermee de kipdrumsticks.
Laat minimaal 30 minuten in de koelkast marineren.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg de kipdrumsticks op een met bakpapier beklede bakplaat en laat in circa 30 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar worden.
Keer halverwege.
Zet de oven op 160 °C als de kip te donker wordt.
Meng de mayonaise met de koriander en breng op smaak met peper.
Serveer de kip met de mayonaise.
Lekker met een partje limoen.
Meng de mosterd, chilisaus, honing en het limoensap.
Bestrijk hiermee de kipdrumsticks.
Laat minimaal 30 minuten in de koelkast marineren.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg de kipdrumsticks op een met bakpapier beklede bakplaat en laat in circa 30 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar worden.
Keer halverwege.
Zet de oven op 160 °C als de kip te donker wordt.
Meng de mayonaise met de koriander en breng op smaak met peper.
Serveer de kip met de mayonaise.
Lekker met een partje limoen.