KookJij

Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten

Een heerlijk kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten te bereiden

Kipfilets in lengte opensnijden. Tomaatjes en mozzarella fijnsnijden en mengen. Kip met mengsel vullen en met cocktailprikker dichtsteken. Kip met zout en peper bestrooien. Broccoli schoonmaken. In braadpan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing gaar en bruin bakken. In koekenpan rest van boter verhitten en kipfilets in ca. 12 min. gaar en bruin bakken. Broccoli in 5 min. gaar koken. Kip met aardappelschijfjes en broccoli serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

g.kraai

g.kraai zegt:
dit was meer dan lekker
Jeroen

Jeroen zegt:
Ook lekker met extra pesto in vulling. Let wel op verhouding zodat het niet teveel overheerst.