Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met bacon, pesto en kaas
PT25M
Kipfilet met bacon, pesto en kaas
Kipgerecht van zelfmaakideetjes
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Zelfmaakideetjes
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met bacon, pesto en kaas te bereiden
- Leg 4-5 plakjes bacon neer, hoeveelheid afhankelijk van de grootte van het stukje kip.
- Leg hier de kip op.
- Snij de kip 1 cm in over de lengte en doe hier groene pesto in.
- Doe hier royaal geraspte kaas overheen.
- Wikkel de bacon om de kipfilet.
- Doe de kip in een voorverwarmde oven van 200 graden voor ongeveer 25 minuten (op basis van 225 g kipfilet).
- Snij het kippetje aan en geniet van dit heerlijke gerecht.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
En deze manier van bereiden maakt het feestelijker en mooi als je hem doorsnijd Ik denk wel dat ik het dunnere puntje van de kipfilet eerst een stukje terug vouw om de filet zodat de filet overal ongeveer even dik is en daarna de bacon erom wikkel. Snel eens proberen!
Cees Rot zegt: