Ik had nog 2 naanbroden liggen en dacht, hier kan ik vast wat lekkers mee maken. Dit is een heerlijke basis om verder uit te breiden, hierbij denkende aan dingen toevoegen als ui, champignons, paprika etc....
Je kan het natuurlijk zo pittig maken als je zelf wilt door te variëren met de verschillende soorten sambal, of pepers toe te voegen.
Recept
« Terug naar recepten
Pittige naanbroodjes met kipfilet en kaas
PT20M
Pittige naanbroodjes met kipfilet en kaas
Een lekker recept met naanbroodjes
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige naanbroodjes met kipfilet en kaas te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Besmeer de naanbroden met sambal (naar smaak)
- Snij de kipfilet en bacon in reepjes
- Verdeel de kipfilet en bacon over de naanbroden
- Leg hier (geraspte) kaas overheen
- Doe de broden ca. 10 minuten in de oven.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
@Anna; dat vind ik het leukste! Een basisrecept neerzetten waar je (oneindig?) mee kan variëren!
Anna Koudys zegt:
Nadine zegt: