Recept
« Terug naar recepten
Pittige Mexicaanse met kipfilet gevulde pannenkoeken
PT25M
Pittige Mexicaanse met kipfilet gevulde pannenkoeken
Zalige gevulde pannenkoeken met pittige kipvulling. Heel gemakkelijk te maken en goed voor te bereiden. Voor ons een TOPPER
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Wraps
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Duits tijdschrift Kochen und genieszen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige Mexicaanse met kipfilet gevulde pannenkoeken te bereiden
- Oven voorverwarmen op 150 graden.
- Eieren met zout schuimig kloppen. Bloem en melk erdoor kloppen tot je een glad deeg hebt. Plm. 20 minuten laten staan.
- Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika´s schoonmaken en klein snijden.
- 2 eetl. Olie verhitten. Kip rondom bruin braden. Ui, knoflook en paprika meebakken. Kruiden met Mexicaanse kruiden. Tomatenpuree even meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en plm. 5 minuten zachtjes laten koken. Op smaak maken met peper en zout.
- Rest olie verhitten. Van deeg plm. 8 pannenkoeken bakken.
- Vulling gelijkmatig over de pannenkoeken verdelen. Oprollen en in vuurvaste
schaal leggen. Crème fraiche erover verdelen en bestrooien met geraspte kaas. - Plm. 25 minuten bakken in oven van 150 graden.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Lekker met een gemengde groene salade.