Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet op grootmoeders wijze
PT30M
Kipfilet op grootmoeders wijze
Een heerlijk kipfilet op grootmoeders wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet op grootmoeders wijze te bereiden
Bak de kipfilets in de boter, breng op smaak met peper en zout. Neem ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Snijd de champignons in vieren en laat ze samen met de uitjes en de spekreepjes in het bakvet glijden. Bak lichtjes gaar.
Blus de pan met het bier en de fond en laat de saus inkoken tot er een lichtgebonden saus ontstaat. Klop er op het laatste moment een klontje boter door, breng op smaak met peper en zout. Lekker met gebakken aardappeltjes.
Snijd de champignons in vieren en laat ze samen met de uitjes en de spekreepjes in het bakvet glijden. Bak lichtjes gaar.
Blus de pan met het bier en de fond en laat de saus inkoken tot er een lichtgebonden saus ontstaat. Klop er op het laatste moment een klontje boter door, breng op smaak met peper en zout. Lekker met gebakken aardappeltjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
jennypiet zegt:
fijnproever zegt:
fijnproever zegt: