KookJij

Kippeborst met rode koolsalade

Een heerlijk kippeborst met rode koolsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippeborst met rode koolsalade te bereiden

Dressing: olie, mosterd, Canisius stroop, zout & peper toevoegen naar smaak en kloppen, dan azijn en de yoghurt toevoegen.
Kippeborstfilet aanbraden en gaar bakken.
De helft van de dressing erbij doen en de kip in de pan 4 uur marineren.
De resterende helft van de dressing door de rode kool doen.Laat de dressing daarna goed uitdruipen en verdeel de salade over 4 borden.
Snij de kippeborstfilet in dunne plakjes en decoreer deze over de salade.
Maak wat er nog van de dressing over is lauwwarm en besprenkel dit over de borden.
Decoreer het bord met appelschijfjes, of walnoten, of pijnboompitten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst