Recept
« Terug naar recepten
Kippeborst met rode koolsalade
PT30M
Kippeborst met rode koolsalade
Een heerlijk kippeborst met rode koolsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippeborst met rode koolsalade te bereiden
Dressing: olie, mosterd, Canisius stroop, zout & peper toevoegen naar smaak en kloppen, dan azijn en de yoghurt toevoegen.
Kippeborstfilet aanbraden en gaar bakken.
De helft van de dressing erbij doen en de kip in de pan 4 uur marineren.
De resterende helft van de dressing door de rode kool doen.Laat de dressing daarna goed uitdruipen en verdeel de salade over 4 borden.
Snij de kippeborstfilet in dunne plakjes en decoreer deze over de salade.
Maak wat er nog van de dressing over is lauwwarm en besprenkel dit over de borden.
Decoreer het bord met appelschijfjes, of walnoten, of pijnboompitten.
Kippeborstfilet aanbraden en gaar bakken.
De helft van de dressing erbij doen en de kip in de pan 4 uur marineren.
De resterende helft van de dressing door de rode kool doen.Laat de dressing daarna goed uitdruipen en verdeel de salade over 4 borden.
Snij de kippeborstfilet in dunne plakjes en decoreer deze over de salade.
Maak wat er nog van de dressing over is lauwwarm en besprenkel dit over de borden.
Decoreer het bord met appelschijfjes, of walnoten, of pijnboompitten.