Recept
« Terug naar recepten
Spitskoolsalade met paprika
PT15M
Spitskoolsalade met paprika
Deze heerlijke salade vraagt slechts 15 minuten bereidingstijd. Even alle groente fijn snijden , de dressing roeren en groente en dressing met elkaar verroeren. Op voorhand gemaakt nog lekkerder, want alle smaken krijgen dan de tijd om in te trekken.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spitskoolsalade met paprika te bereiden
- Snij de spitskool , appel en paprika zoals beschreven. Roer een dressing van de beschreven ingrediënten.
- Roer de dressing door de groente en zet koel tot gebruik weg. Lekker bij de bbq, als extraatje groente bij een lunch of bij een hoofdgerecht.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Vandaag gemaakt bij een stukje vlees met gebakken aardappeltjes. Heerlijk. We hadden voor ons tweetjes iets teveel, maar deze salade is in de koelkast 3 dagen perfect houdbaar. Lekker opmaken bij de lunch morgen.