Gisteren maakte ik : " Gestoofde Chinese kool met gehakt en een Oosters tintje " . Ik had ongeveer 200 gram Chines kool over, waar ik deze salade vandaag mee maakte.
Lekker bij de lunch of warme maaltijd. Gezond en slank.
Recept
« Terug naar recepten
Kleurige Chinese koolsalade
PT15M
Kleurige Chinese koolsalade
Een heerlijke Chinese koolsalade met veel smaak en lekker knapperig vanwege de geroosterde walnoten.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kleurige Chinese koolsalade te bereiden
- Klop alle ingrediënten voor de dressing doorelkaar en zet opzij. Proef.
- Meng de Chinese kool met de appel, geweekte rozijnen, paprikastukjes en walnoten door elkaar.
- Giet er de dressing over en meng alles goed.
- Liever a op voorhand maken, zodat de smaken kunnen intrekken.