KookJij

Kippenlevers met Indiase Kruidige Smaak

Een heerlijk kippenlevers met indiase kruidige smaak recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: naar : De smaak van Wilbrink / De Telegraaf 20120622
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippenlevers met Indiase Kruidige Smaak te bereiden

1).Verhit de wok en dan de olie. Fruit hier in aan de ui, knoflook, gember en de poeder-kruiden tot de aroma's vrijkomen. In totaal zal dat 5 minuten duren.
2).Doe de champignons erbij en vlak daarna nog de kippenlevers en bak dan 4 minuten door. (denk er aan, niet te heet, want dan ontploffen de levertjes!)
3).Dan de tomaat en het limoensap er door roeren en de smaak afmaken met zout en peper.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er rijst bij (bv nasi kuning = gele rijst) met een komkommer - mint salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst